MUTANT - BCAA 9,7 (348g)

MUTANT - BCAA 9,7 (348g)

A Mutant BCAA 9,7 - 9,7 gramm koncentrált aminosav tartalmaz 2:1:1 arányban (1 adagban), instantizált kiváló oldhatóságban. Hozzáadott mikronizált amino Support Stack-kel és magnéziummal.

8 490 Ft
Egységár: 24 397 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Mutant BCAA 9,7 - 348g

 

BCAA Preferált 2:1:1 arányban Elektrolitokkal!

Mutant BCAA 9,7 - 9,7 gramm koncentrált aminosav tartalmaz 2:1:1 arányban (1 adagban), instantizált kiváló oldhatóságban. Hozzáadott mikronizált amino Support Stack-kel és magnéziummal. 

BCAA az izmok kb. 35%-át alkotó mesterhármas: L-Leucin, L-Valin és L-Izoleucin aminosavak 2:1:1 arányban! Mivel közvetlenül az izomban bomlanak le, azonnal energiához juttatják az izmokat, tehát pont ezért képesen ilyen intenzív energizálásra és ennyire hatékony védelemre! Folyamatos pótlásukkal elérheted az igazi izomvédelmet és a maximális regenerációt! 

 • L-valin esszenciális aminosav, mely segít a szervezet pozitív nitrogénegyensúlyának fenntartásában.
 • L-leucin serkenteni az izomfehérjék szintézisét. Nagymértékben fokozza a regenerációt, és az izomszövetet védi a katabolizmus ellen.
 • L-isoleucin egyszerre glükogén és ketogén aminosav. Hatással van a sérült szövetek gyógyulásában és felgyorsítja a regenerációt.


Mindemellett:

 • jó hatással vannak a test természetes GH (növekedési hormon) és tesztoszteron szintjére, amik már önmagukban fokozzák a izmok fehérjefelhalmozási képességét – tehát az izomfejlődést!
 • nagymértékben hozzájárul a zsíranyagcsere fokozásához, tehát túl azon, hogy színtiszta izommá válik, még a testzsírból is segít energiát nyerni!


Bioperine® egy szabadalmaztatott standardizált bors kivonat. Ez egy természetes bio-erősítő anyag. Fokozza a tápanyagok felszívódását, így magasabb energiaszintet képes biztosítani, egyben a test hőtermelésének fokozásával egy természetes thermogén zsírégető. 

Elektrolit Blend hozzáadásaval a hidratáció segítése érdekében (Magnézium-oxid, kálium-citrát, nátrium-citrát, a trikalcium-foszfát, kalcium-citrát, nátrium-hidrogén-karbonát, kalcium-laktát, nátrium-klorid).

magnézium nagyban hozzájárul a normális fehérjeszintézishez. Részt vesz a több mint 300 anyagcsere reakcióban. Elengedhetetlen a csontok szilárdsághoz, az erős immunrendszer kialakításához, izom-összehúzódás növeléséhez és az egészséges idegrendszer fenntartásához. Magnézium hiány okához vezethető vissza a rossz alvás és a inzulin érzéketlenség.

Micronized Amino Support Stack:

 • Taurin, Tirozin aminosavak, melyek egyszerre élénkítik fel a testi és agyi funkciókat.
 • Az arginin tartalma fokozza a szervezet azon képességét, hogy „elégesse” az elraktározott testzsírt illetve a bevitt szénhidrátot, így biztosítja a színtiszta, zsírmentes izomzat fejlődését! Segít semlegesíteni a fehérjék bomlásakor keletkező vegyületeket, így „kitakarítja” az izomzatból a káros bomlástermékeket. Illetve a fokozott izommunka során keletkező savas melléktermékek is hatékonyabban távoznak a felgyorsult vérkeringéssel, így a „tisztább” izomzat még hatékonyabban képes regenerálódni, tehát jobban fejlődik és hamarabb lesz újra terhelhető!
 • Glutamin nagymértékben fokozza az izom azon képességét, hogy fehérjét halmozzon fel – tehát izmot épít és jelentősen képes megnövelni a szervezet természetes GH (növekedési hormon) szintjét, ami fokozza az izomzat fejlődését. Növeli az izomzat glikogéntárolási képességét, tehát a plusz „üzemanyag” edzésen többletenergiát biztosít, a regenerációs stádiumban pedig fokozza az izomfejlődést!
 • Glicin tartalma jelentősen fokozza a fizikai teljesítőképességet, illetve a szervezetben az egyik legmagasabb arányban előforduló, de legegyszerűbb aminosavként hozzájárul a fejlődéshez szükséges hormonok – így a „GH”növekedési hormon – képzéséhez!

 
Kiszerelés: 

 • 348 g


Ízek:

 • Gyümölcs puncs
 • Barack
 • Lime

 

Javasolt használat:

 • Egy adag: 11,6g

 • Keverjük el 1 adagolókanál (11,6 g) terméket 250-500ml hideg víz ben.
 • Fogyasszuk edzés napokon edzés közben.

 • Pihenő napokon bármikor a nap folyamán.

Összetétel: 

 

1 Adag/ 11,6 g (DV%)

Kalória

5

Zsír

0 g

Szénhidrát

0 g

Magnézium

50 mg (12%)

Nátrium

50 mg (2%)

Mutant ™ BCAA 9.7 Blend

9,7 g

Istantizált BCAA 2: 1: 1

7,2 g

L-leucin

L-valin

L-izoleucin

Micronized Amino Support Stack
Taurin,
glicin,
L-glutamin,
L-arginin, 
L-tirozin)

2, 5 g

8 Elektrolit Blend
Magnézium-oxid, 
kálium-citrát, 
nátrium-citrát,
trikalcium-foszfát, 
kalcium-laktát, 
nátrium-bikarbonát, 
kalcium-citrát, 
nátrium-klorid

120 mg

Agent-Bioperine®
(Piper nigrum) (95% Piperin)

5 mg
Hasonló termékek
Adatok
GYÁRTÓ
MUTANT
Tömeg
348 g/db
Webáruház készítés